Első Magyar Kisállat Temető, Alsónémedi

2 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A KISÁLLAT TEMETŐ gyönyörű, ápolt környezetben, könnyen megközelíthető helyen, Budapest határában, közvetlenül az E5-ös út mellett Alsónémediben található. A területet 500 db örökzöld öleli körbe, a kis sírokhoz vezető utak murvával borítottak. A szállítás, temetés, emlékkő állítás vagy hant készítésen kívül, szolgáltatásaink kiterjednek a KISÁLLAT TEMETŐ sírjainak gondozására, virágok kiültetésére, és az ezekkel kapcsolatos mindennemű kívánságára. Kívánunk még sok-sok boldog évet a további együttéléshez, de ha elérkezik az idő, a szomorú vég, hívjon bennünket és mi segítünk.A kisállat elszállítása, gazdik szállítása a helyszinre, elhelyezés, elhantolás: virágültetés, emlékkő készítés, kőlap elhelyezés, szobor elhelyezés, díszitő elemek készítése, sírgondozás, Internetes látogatás.


Kulcsszavak:
Temetkezés, Temetés, Temető, Temetkezési kellék, Sírgondozás, Kisállattemető, Síremlék, Állattemető, Kőlap, Elhelyezés, Gazda, Síremlék készítés, Virágültetés, Elhantolás, Emlék szobor, Emlékkő készítés, Internetes sírhely látogatás, Kisállat elszállítása, Kisállat szállítás, Kisállattemetkezés, Sírkőállítás, Sírápolás, Rendszeres sírgondozás
Első Magyar Kisállat Temető a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hamvasztás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szeretnék érdeklődni, hogy hamvasztással is foglalkoznak vagy csak temetéssel? Hol van pontosan ez a temető?

kisállattemető

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szép környezet, ápolt, tisztántartott, az én kedvenceim - sajnos - már kilenc éve nyugszanak itt. Amit hiányolok hogy a honlapra nem tudok felmenni, nem tudom miért, és hiányolom a térképet!
A rosszban azért ott a jó, hogy akkor mehetek ki hozzájuk amikor akarok. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsinél jobban szerette "jozzátartozóját". Csak jót tudok mondani a némedi temetőról!!!
szeretettel üdvözlök minden kedves "hozzátartozót"
## nekik több jár# mint az embernek# mert önzetlenül szeretnek!!!!!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Első Magyar Kisállat Temető részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Nap U. 2.
  2351  Alsónémedi
  (29) 337 155
 2. Damjanich Utca 51.
  2364  Ócsa
  (29) 378 572
 3. LISZT FERENC UTCA 39/A
  2364  Ócsa
  (30) 900 1117
 4. Temető
  2335  Taksony
  (30) 537 7184
 5. Szent István Út 94
  2360  Gyál
  (30) 606 9355
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete